‘Het was vraiment fantastique’

Als je meegaat met Experience 10 27, dan krijg je gegarandeerd een bijzondere vakantie: onvergetelijke ervaringen, veel gezelligheid en liefde van mensen die je  in een korte tijd ongewoon goed leert kennen. Dat is in ieder geval hoe ik terugkijk op mijn reis naar de Le Mas d’Azil in Zuid-Frankrijk!

Als groep hebben we intense avonturen beleefd en prachtige dingen meegemaakt die ons dicht bij elkaar hebben gebracht. Dit vind ik heel belangrijk bij een groepsreis. Maar wat we samen gedaan hebben, is misschien nog wel belangrijker: we hebben kennisgemaakt met een aantal enorm aardige en gastvrije mensen die ons met open armen ontvingen. Samen eten, lachen, zingen, praten, werken: in acht dagen hebben we ontzettend veel dingen gedaan.

Ik heb door dit alles vooral ontdekt hoe goed en mooi het is om vriendelijk en gastvrij naar elkaar te zijn, ook als je over bepaalde dingen anders denkt. Het was heel erg gaaf om te ontdekken hoe je het geloof op verschillende manieren kunt beleven en toch samen één kunt zijn. Ik vond het supergaaf om met een fantastische groep mensen Lukas 10:27 in de praktijk te  brengen: je  naaste liefhebben als jezelf. Het was vraiment fantastique !

Joanne Dijkema