Vrijdag 27 juli

Zoals de rest van de week hadden we vroeg het ontbijt. Omdat we geen stroom hadden werd dit 40 minuten later dan gepland. Om 7 uur was er een dienst bij het Ziekenhuis in Ekwendeni. Na de dienst werd de groep in tweeën gedeeld. Er was een groep die met Rieneke mee op outreach en de andere groep ging met Gert mee naar Luhomero. Het groepje dat met Gert mee ging zou gaan schilderen, op het laatste moment werd dit veranderd. We kregen een soort rondleiding door het project. We hebben veel plezier gemaakt met de lokale mensen en we hebben veel geleerd. De groep die met Rieneke mee was moest ’s avonds koken. We hebben bij Gert en Rieneke gegeten. Na het eten hoorden we van Gert dat er een maansverduistering zou zijn. Met een paar zijn we snel naar het guesthouse gegaan om foto’s te kunnen maken. Uiteindelijk stonden we 3 uur te vroeg klaar?.
Het was een hele leuke en leerzame dag