Maandag 30 juli

We begonnen de dag met een ontbijt rond 8:00 uur, dat is voor de tijd hier best laat.  We hebben al een paar dagen gehad dat we 6 uur / half 7 aan het ontbijt zaten.

Na het ontbijt gingen wij naar Gert & Rieneke en hier hadden we een hele leuke bijbelstudie. Het verhaal ging over de samaritaan. Gert ging een interview doen met alle mensen die met het verhaal betrokken waren, zoals het slachtoffer, de rovers, de priester, de herbergier, de leviet en natuurlijk de samaritaan. Dit was een leuke manier van een bijbelstudie dat je op spelenderwijs nadenkt over het onderwerp.

Hierna hadden we een heerlijke lunch & gingen we onderweg naar Vwaza Park. Dit was ongeveer 3 uur rijden op een hele hobbelige weg. Na 3 uur rijden kwamen we aan op een super mooie locatie, we verbleven in een hele leuke hut.

Maar toen… gingen we na lang wachten eindelijk op safari! Op de safari kwamen we Antilopers, Koedoe’s, Nijlpaarden en Apen tegen. We vonden het wel heel jammer dat we geen olifanten hadden gezien. Maar tegelijkertijd dat het eten klaargemaakt werd kwam er een hele kudde olifanten bij het water om te drinken! We hebben dus nog wel een blik geworpen op de mooie olifanten.

De avond werd afgesloten met een kampvuur aan het water.

Door: Naomi