Woensdag 1 augustus

Het is heerlijk opstaan met een prachtig uitzicht! Vandaag hebben we wat later dan normaal ontbeten, en daarom heb ik van tevoren nog gedoucht. Dat is een hele ervaring in Lukwe! Alles hier is ‘eco-friendly’ en je hebt tijdens het douchen uitzicht op de natuur rondom je.

Na een heerlijk ontbijt hebben we een wandeling gemaakt naar de Manchewe Falls die hier in de buurt waren. Bij deze tocht werden we begeleid door 2 lokale gidsen.

Deze tocht duurde ongeveer 2.5 uur maar dan heb je ook echt wat. Het was echt genieten om te wandelen door de prachtige natuur en het uitzicht op de watervallen was fantastisch. Het hoogtepunt van deze tocht was dat we achter een grote waterval konden komen.

Na deze mooie tocht en een lekkere lunch zijn we (na een kort gebed) weer richting Ekwendeni vertrokken. Een behoorlijk lange, en oncomfortabele reis. Toch hebben we veel genoten van het uitzicht en van de gezelligheid!

Door: Nathan