6 & 7 augustus – Nach Hause

Nathan en ik hadden de wekker op 5:30 gezet dus waren we maandag ochtend al vroeg uit de veren om de zonsopgang te bekijken aan het meer. Uiteindelijk stonden we met zes man op het strand en zagen we een gigantische vuurbal uit het meer komen.

Hierna gingen we de koffers pakken en inladen. Onderweg namen we een ontbijtje aan het meer op een prachtplek. Er werd gevoetbald, foto’s gemaakt en heerlijk gesmikkeld. Na het ontbijt moesten we nog een aardig tijdje in de bus naar het vliegveld rijden.

Eenmaal bij het vliegveld moest er afscheid genomen worden van buschauffeur Duncan en natuurlijk Gert en Rieneke die de gehele trip haarfijn hadden voorbereid en verzorgd. Nogmaals mijn dank daarvoor!

Op het vliegveld had ik het bij de paspoortcontrole met de controleman over Edgar Davids en de bril die hij op had tijdens het voetballen vroeger (met oranje glazen). Bij de douane werd ik nog even tegengehouden want er zat vloeibaar spul in mijn tas die moest worden weggegooid, laat dat nou net een cadeau wat Bernard mij gaf: David Beckham Shampoo.

Nu volgen er heel wat uurtjes van vliegen en een tussenstop in Addis Abeba. Daar hebben we een lekkere maaltijd gegeten (ik had Franse frietjes) en lang moeten wachten.

Eenmaal in Brussel gingen we met de bus terug naar Hattem en daar werden we groots onthaald door alle ouders, echtgenote(s), broertjes en zusjes, zonen en dochters.

Kortom: Het was een legendarische reis!

Door: Paul