Geplande reizen zomer 2020

Na het besluit om onze geplande reizen in maart-april-mei 2020 te annuleren vanwege de wereldwijde uitbraak van het Coronavirus, is deze week besloten om ook de reizen tot en met augustus 2020 te annuleren. Het gaat om de volgende reizen:

  • Slowakije – jongerenreis vanuit Ederveen
  • Frankrijk – jongerenreis.
  • Nicaragua – jongerenreis
  • Namibië – jongerenreis vanuit Stolwijk

We merken dat iedereen gebaat is bij duidelijkheid. Juist omdat de situatie zo onzeker, kan ook de voorbereiding niet goed plaatsvinden. Het is een teleurstelling voor deelnemers, maar ook voor de zendingswerkers, partners van de GZB en de broeders en zusters in het ontvangende land. We vragen jullie blijvende gebed; juist nu is het belangrijk om verbonden te zijn!

Voor het najaar van 2020 staan er nog meer reizen gepland. We volgen de ontwikkelingen en beslissen tijdig of geplande reizen door kunnen gaan of niet.

www.gzbexperience.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *