GZB-Experience | reizen 2021 

Afgelopen jaar is voor GZB-Experience totaal anders gelopen dan vooraf gedacht. Corona, de grote wereldwijde onzekerheid, het niet of nauwelijks kunnen reizen, hebben gemaakt dat het afgelopen jaar geen Experiencereizen zijn uitgevoerd. Uiteraard is dit een telleurstelling. Zowel voor de reizigers zelf, de betrokkenen vanuit verschillende Nederlandse gemeenten, de verschillende reisleiders, voor ons als GZB, maar zeer zeker ook voor de ontvangende kerken en de betrokken zendingswerkers.  

Door de aanhoudende onzekerheden hebben we met elkaar besloten om in ieder geval tot september 2021 geen GZB-Experiencereizen uit te voeren. Naast een stuk verantwoordelijkheid die wij als GZB dragen, vinden wij het in de huidige situatie té prematuur om reizen te organiseren, hiervoor deelnemers te werven en partners te vragen voorbereidingen te treffen in ook voor hen een onzekere tijd 

Tegelijk zien wij, als GZB, deze periode ook als een opdracht om te zien hoe we met elkaar tóch verbonden kunnen en mogen zijn met de verschillende gemeenten in de verschillende landen waar we anders op bezoek zouden gaan. Reizen kunnen misschien niet doorgaan, maar dat betekent niet dat het werk in de verschillende landen stopt. Zeker niet… Daarom  dagen wij je uit om eens na te denken hoe jij óf jouw gemeente de betrokkenheid bij de te bezoeken kerk of het programma vorm zou kunnen geven. Laat het ons gerust weten via[email protected]  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *