GZB-Experience staat voor onvergetelijke ervaringsreizen waarbij ontmoetingen over de grens je leven verrijken. Misschien heb je deze ervaring al of zou je deze ervaring op gaan doen. Door COVID-19 is 2020 heel anders verlopen dan we hadden gedacht. Reizen bleek ineens niet meer mogelijk en kerken in de ontvangende landen stonden ineens voor heel andere uitdagingen. Tegelijk mogen we erop vertrouwen dat God ons leven in Zijn hand heeft en dat Zijn werk doorgaat.

Als GZB-Experience wilden we ook doorgaan. Ook nu we  in ons ‘klompenlandje’ moesten blijven.
Daarom bedachten we een heuse ‘klompenexperience’. Klompen, ze zijn bedoeld om mee te lopen. Om in beweging te komen. Misschien niet de meest comfortabele vorm van schoeisel, maar toch… in beweging.
Zo is ook deze periode mogelijk niet de meest comfortabele periode, maar toch… we zien beweging. God gaat door, wereldwijd.

We riepen op om mee te doen door een filmpje op te nemen of een foto toe te sturen met een bemoediging voor de wereldkerken (GZB-partners wereldwijd). De meest creatieve inzending is beloond met een rugzak met inhoud.