Op 15 maart was de digitale wereldreis met VITA, samen met maar liefst 60 betrokken vrouwen! We reisden af van Albanië naar Bosnië en Herzegovina waar Marja en Mirela ons inspireerden met hun verhaal. We werden bemoedigd, er is Hoop vanuit het Evangelie.

Het was een moment van ontmoeting, inspiratie en bezinning. Marja vertelde over hun zendingswerk in de kleine Bosnische kerk en ze deelde haar verlangen voor de mensen in Bosnië. De Bosnische Mirela sprak een meditatie uit over Prediker 3: 1-8 : Alles heeft zijn tijd. Ze vertelde ons haar droom over hoe getraumatiseerde vrouwen heling ontvangen vanuit het verlossingswerk van Jezus.
We kijken terug op een mooie avond.

Marja Lichtendonk werkt samen met haar man Adré namens de GZB aan de opbouw van kleine lokale protestante gemeenten in Bosnië. Ze vertelde over hun zendingswerk in de Bosnische kerk en deelde haar verlangen voor Bosnië. Centraal hierbij stond het thema: Delen is helen.

Mirela uit Bosnië deelde een mooie meditatie uit Prediker 3: 1-8: Alles heeft zijn tijd. Ze vertelde hoe vrouwen uit het verscheurde land Bosnië geheeld worden door het verlossingswerk van Jezus Christus. Dat ze vanuit de as gereinigd worden. Het Evangelie biedt hoop!