Kennismaking

Een digitale Experience Nederland-Albanië, tja…wat zal dat brengen? Maandagavond 22 november was het zover; een eerste ontmoeting met de Nederlandse groep. Gewoon thuis, vanachter je eigen beeldscherm. Een voorbereiding op de ontmoeting met Albanese bijbelschoolstudenten. Het plan? Drie maandagavonden elkaar ontmoeten, de bijbel openen, met elkaar bidden.
Maarten Blom, als zendingswerker heeft hij in Albanië gewerkt, leidt ons tijdens deze eerste avond. Opvallend genoeg bleek dat iedere deelnemer van deze Experience ‘iets’ met Albanië heeft. Een van de deelnemers vertelt hoe zijn bezoek aan Albanië en de ontmoeting met christenen daar, zijn leven ingrijpend heeft veranderd. Zelfs zo, dat hij zijn baan veranderd heeft.

Na een kennismakingsronde spreken we met elkaar over het programma en de verwachtingen die we hebben voor de komende drie digitale bijeenkomsten. Het beloofd een inspirerende digitale Experience te worden. Een Experience waar ontmoeting rond de Bijbel centraal staat. We kijken uit naar de volgende week!