Vandaag was het een lange reis dag! Vanmorgen vroeg, op 31 oktober, begonnen we op Schiphol waar we om half 11 Nederlandse tijd met elkaar hadden afgesproken. Onze koffers over de band en even kijk hoeveel gewicht iedereen had en wie er zou winnen. Daarna op naar de douane en daar onze handbagage even laten controleren. Ook dit was allemaal goed en zo door naar de laatste controle. In de vertrekhal hebben we met elkaar nog een gebed uitgesproken. Dit was een mooi moment om te laten zien dat we ook daar getuigen zijn van onze Vader in de hemel.

Slapen
Ons vliegtuig zou om half 3 vertrekken maar we kennen het inmiddels: dat is niet gelukt. Iets later dan gepland, dan toch vertrokken en wat was het een mega vliegtuig. Aan boord hadden we alles wat we nodig hadden, zelfs een tv waar we heerlijk een film op konden kijk. Ergens tussendoor even proberen te slapen en uiteraard was er ook voor eten gezorgd. Tussenlanding op Dubai verliep voorspoedig met ook iets vertraging. In dit vliegtuig dan toch nog maar even iets langer slapen aangezien het nacht is met de benen in de nek. Ook hier kregen we weer een maaltijd maar dan het ontbijt, want het is hier 6 uur later.

Sijmen en Annelies
Veilig geland op Bangkok en dan eerst opzoek naar onze koffers en naar Sijmen den Hartog. Deze waren snel gevonden en op naar het OMF huis waar we onze eerste nacht zullen doorbrengen. Vanavond gezamenlijk nog eten en een stukje werk ontdekken van Sijmen en Annelies en hun 3 prachtige kinderen.

Nienke Haijes