Vanochtend om half acht was het zover: ons vliegtuig landde op Kathmandu AirPort.
Nadat we bij het hotel waren geweest en wat hadden gegeten, gingen we ‘s middags op bezoek bij het Reformed Presbyterian Seminary (RPS).

Nieuwe leiders
Het RPS voorziet in theologisch onderwijs. Doordat de kerk in Nepal nog erg jong is, is er dringend behoefte aan nieuwe leiders voor de kerken. Uit het hele land komen elk jaar mensen naar Kathmandu om de opleiding theologie te volgen. Op dit moment geeft Daan van de Kraan een aantal weken les op deze school.

Rondleiding
Toen we aankwamen bij het RPS werden we ontvangen door een van de medewerkers. Zij vertelde eerst kort wat over het RPS waarna we konden aansluiten bij een les van Daan. Nadat we de les van Daan hadden bijgewoond, werden we voorgesteld aan de andere medewerkers van het RPS. Sommigen werken er al meer dan vijftien jaar.

Als afsluiting kregen we nog een rondleiding door het gebouw. Er zijn diverse klaslokalen en ook is er de grootste christelijke bibliotheek van Nepal. Een mooi begin van een veelbelovende reis.