Vandaag begon de dag al vroeg. We vertrokken om zeven uur ’s ochtends naar het paleis van Gorkha. Met de vele trappen die we op moesten, hadden we gelijk onze ochtendwandeling gehad. We genoten van het prachtige uitzicht met de besneeuwde bergtoppen in de verte.

Pokhara
Na het ontbijt begon een nieuwe busreis naar onze volgende bestemming: Pokhara.
De highway is alles behalve glad maar met elkaar, en een kopje koffie onderweg, is het altijd gezellig in de bus. Ook de file is een feestje dankzij de grappen van Jiwan.

Als we in Pokhara aankomen is het tijd om te shoppen. We kijken onze ogen uit in de kleine winkeltjes met de vele kleurrijke dingen die te koop zijn. Er worden wat souvenirs voor thuis gekocht maar natuurlijk niet zonder af te dingen.

Dankbaarheid
Dankbaarheid is een emotie die we allemaal ervaren tijdens deze reis. We zijn dankbaar voor de tijd die we hebben met elkaar als groep. We horen en zien hoe het leven is in Nepal en beseffen hoe goed we het hebben in Nederland.
Hiervoor mogen en moeten we God dankbaar zijn!

We sluiten de dag af met woorden uit psalm 57:
‘’Ik zal U loven onder de volken Heere: ik zal voor u psalmen zingen onder de natiën. Want Uw goedertierenheid is groot tot aan de hemel. Uw trouw tot de wolken.’’