Welkom in het warme hart van Afrika!

Maandagavond 18 september was het eindelijk zover, onze VITA-vrouwenreis naar Malawi is op Brussel gestart. Na een voorspoedige reis kwamen we in alle vroegte aan in Addis Ababa. Bij deze  tussenstop genoten we van heerlijke echte Ethiopische koffie en snoven we direct al allerlei al ‘andere’ geuren op. Op dinsdagmiddag 19 september zetten we eindelijk voet aan land in Malawi! En zodra we uit het vliegtuig stapten, wisten we, nu zijn we echt in Afrika!

We werden heel hartelijk ontvangen door dominee Hastings Phale en zijn collega’s van de synode CCAP. Bij het Grace Bandawe conference center kregen we een warm welkom in woorden, gebeden en lekker eten. Daarna werden we met het CCAP busje naar Hotel Top Lodge gebracht, waarbij we onderweg ogen tekort kwamen! 14 vrouwen, van jong tot wat ouder, waaronder twee gedreven lieve GZB-dames, op pad in Malawi!

Reisverslag 18 en 19 september
Geschreven door Gerdiene Oudshoorn