Wat een herinneringen…

Vandaag (donderdag 28-09-2023) was het weer een lange maar fijne dag! Vanmorgen konden we nog even rustig opstarten en genieten van zonsopkomst, waarna we om half 11 weg reden om op bezoek te gaan bij de synode en de domineesvrouwen.

In de bus werd er gezegd dat het een lange zit zo worden maar dit viel echt reuze mee. Eenmaal bij aankomst stonden de domineesvrouwen al op ons te wachten. Want we passen ons gewoon aan, we waren een beetje later dan we hadden afgesproken. Er werd verteld wat zij eigenlijk allemaal doen en hoe zij bezig zijn voor hun medemensen en met het werk van onze Heer. Ook wij mochten ons even voorstellen en dat vonden ze prachtig.

Hierna kregen we een maaltijd bij de synode en ook hier kregen we waardevolle woorden mee naar huis! Fijn dus nog even met elkaar gegeten en de reis op een mooie manier afgesloten.

En vandaag (vrijdag 29-09-2023) is het dan echt de laatste dag. Vanmorgen vroeg nog even met elkaar ontbeten en om 9 uur stond Lyca op ons te wachten, want er waren nog wat zelfgemaakte rokken door haar uit te delen. En wat heeft ze veel prachtige dingen voor ons gemaakt. Voor haar een waardevol moment en voor ons ook.

Na dit alles om 10 uur met elkaar de reis besproken, wat hebben we geleerd en ervaren. Wat heeft iedereen genoten en wat nemen we veel herinneringen mee naar huis. Eind van de ochtend in de bus om naar het vliegveld te gaan en uitgezwaaid te worden door veel mensen die we hier allemaal ontmoet hebben.

We hopen en bidden om een veilige terugreis en weten dat God hierin ook met ons mee gaat.

Reisverslag 28 en 29 september
Geschreven door Nienke Haijes