• EXPERIENCE IT

Hoe steekt een Experience in elkaar? Wat kan ik verwachten? Ready for take-off…

KIES JE AVONTUUR

Experience=avontuur. Je komt op plekken waar een gemiddelde toerist vaak niet komt. We gaan op pad met lokale mensen die ons op gewone en ongewone plekken brengen. We zorgen voor een afwisselend programma dat alle kansen biedt om nieuwe ervaringen op te doen.

ONTMOET DE GROEP

We kiezen in principe voor kleine groepen. Daarmee komt de ontmoeting met anderen goed uit de verf. Een aantal weken voor vertrek organiseren we een meeting/training en word je voorbereid op de reis. 

BEREID JE VOOR

We helpen je bij de voorbereiding, zodat de reis voor iedereen onvergetelijk wordt. Wat kom je tegen? Wat ga je ervaren? Natuurlijk helpen we ook met alle praktische dingen die geregeld moeten worden.

OP REIS

De reis wordt vanuit Nederland begeleid door iemand die ervaring heeft met verre reizen en andere culturen. Ter plekke zijn we vaak te gast bij lokale (zendings)werkers die veel kunnen vertellen over het land en de plekken/projecten die we bezoeken.

DEEL ERVARINGEN

Bij een Experience draait het om ontmoeting. We willen de lokale cultuur verkennen, echt ervaren hoe mensen daar wonen en leven. Tijdens de reis nemen we de tijd om onze ervaringen te delen en te ontdekken wat we daar zelf van leren en meenemen.

 

VERTEL HET DOOR

Je komt terug met een koffer vol verhalen. Wij stimuleren je om in je eigen kerk en omgeving te vertellen wat je hebt  ontdekt met een GZB-Experience. Als iedereen weer is ‘geland’, nodigen we je uit om terug te blikken en verder te kijken. Hoe blijf je een naaste? Next step forward!