• GROEPEN

We bieden ook reizen aan voor gemeenten die betrokken zijn of willen worden bij het zendingswerk van de GZB. Samen op reis gaan is enorm verrijkend en heeft impact op de hele gemeente. Of het nu gaat om een jongerenreis of een gemeentebrede reis, we denken graag mee over een reis met meerwaarde voor iedereen!

  • Zuid-Soedan | Ichthus College - Veenendaal

  • Slowakije jongerenreis - Ederveen

  • Namibië jongerenreis - Stolwijk

EXPERIENCE OP MAAT

Met elkaar denken we na over een geschikte bestemming en een rode draad/thema voor de reis. Vervolgens verkennen we de concrete mogelijkheden en schakelen we onze netwerken in om de reis voor te bereiden. Een GZB-Experience kan dus op maat gemaakt worden.

MEER DAN EEN REIS

Voor, tijdens en na de reis begeleiden we het traject, want een GZB-Experience is méér dan een reis. Samen willen we leren van de ontmoetingen. Hoe verbinden we onze ervaringen met ons persoonlijke (geloofs)leven? Hoe betrekken we de hele gemeente erbij en blijven we betrokken op onze naaste?

START DE VERKENNING

Er is veel mogelijk! Neem contact met ons op ([email protected]) voor een eerste verkenning.

THINK
ABOUT IT

‘Short term mission trips have been a key to connecting with global realities. They have changed youth ministries and often their churches. When young people can relate to, build relationship with, smell, taste and experience another culture, they can share it with others.’ (www.youthworkco.uk)