• Nederland - Klompenland

  Kom in beweging

  Datum: december 2020 – januari 2021
  Prijs: Creativiteit

GZB-Experience staat voor onvergetelijke ervaringsreizen waarbij ontmoetingen over de grens je leven verrijken. Misschien heb je deze ervaring al of zou je deze ervaring in 2020-2021 op gaan doen.

Highlights van deze Experience

De highlights

 • In beweging komen
 • Nederland-ervaring
 • Bemoediging
 • Verbonden met de wereldkerk

 

Ontmoetingen en bemoedigingen

GZB-Experience staat voor onvergetelijke ervaringsreizen waarbij ontmoetingen over de grens je leven verrijken. Misschien heb je deze ervaring al of zou je deze ervaring dit jaar op gaan doen. Door COVID-19 is 2020 heel anders verlopen dan we vorig jaar hadden gedacht. Reizen bleek ineens niet meer mogelijk en kerken in de ontvangende landen stonden ineens voor heel andere uitdagingen. Tegelijk mogen we erop vertrouwen dat God ons leven in Zijn hand heeft en dat Zijn werk doorgaat.

Doorgaan

Als GZB-Experience willen we ook doorgaan. Ook nu we misschien in ons ‘klompenlandje’ moeten blijven.
Klompen, ze zijn bedoeld om mee te lopen. Om in beweging te komen. Misschien voor jou niet de meest comfortabele vorm van schoeisel, maar toch… in beweging.
Zo is ook deze periode mogelijk niet de meest comfortabele periode, maar toch… we zien beweging. God gaat door, wereldwijd.

Wij wensen je komend jaar veel ervaringen toe waarin je iets van deze beweging kunt zien.

Wil je daar ook zelf onderdeel van zijn? We zouden het erg leuk vinden als je een filmpje opneemt of ons een foto toestuurt met een bemoediging voor de wereldkerken (GZB-partners wereldwijd). Je kunt je filmpje/foto sturen naar [email protected]. De meeste creatieve inzending belonen we met een rugzak met inhoud.

Op deze manier kunnen we onze verbondenheid met de wereldwijde kerk laten zien. Maar natuurlijk hopen we dat het ook weer mogelijk wordt om elkaar echt te ontmoeten. We zien er naar uit!

INCLUSIEF

 • beweging

EXCLUSIEF

De winnaar is gekozen…